Geniet van de unieke sfeer van Soba Restaurant

Soba Restaurant  is bij veel van onze bezoekers geliefd vanwege de unieke sfeer. Gelegen op een prachtige en unieke locatie in het bekende Zuiderpark in Den Haag bieden we de ideale ambiance voor een gezellige avond of middag. Onze keuken bereidt de heerlijkste gerechten volgens de recepten van de Turkse keuken en deze worden geserveerd in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Kom proeven van de Turkse keuken zoals je die nog nooit hebt geproefd

Wil je genieten van de echte Turkse keuken, van de recepten zoals de moeders ze maken in pittoreske dorpjes in ons moederland? Dan is Soba Restaurant  waar je moet zijn. Hier proef je Turkije zoals het echt smaakt. Gerechten bereid met verse ingrediënten , gemaakt volgens oude recepten. En dat geserveerd in een prettige sfeer in het prachtige Zuiderpark. Wat wil je nog meer?

De ideale locatie voor een bijzondere gelegenheid

Heb je iets te vieren en wil je dat doen met een etentje met vrienden en familie? Soba Restaurant  biedt de ideale locatie en prima sfeer voor een gezellige avond. Een heerlijke lunch behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We hebben voldoende capaciteit voor een grotere groep, zowel in ons restaurant als op ons ruime terras. Reserveer een knus tafeltje voor samen of met je gezin of bel ons voor een groepsreservering op telefoonnummer 070 – 305 00 18. Op de website kun je alvast onze menukaart bekijken om een indruk te krijgen van de heerlijke gerechten die we serveren.

Reserveer een tafel bij Restaurant Soba

Heb je trek in de gevarieerde Turkse keuken en wil je je laten verwennen door onze chef kok en zijn keukenbrigade? Reserveer dan nu een tafel bij Restaurant Soba. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 070 – 305 00 18. Zeker op drukke dagen in het weekend raden we aan om te reserveren zodat je zeker bent dat er een tafel voor jou en je gezelschap is vrijgehouden.