Over Soba Restaurant

Soba Restaurant  is opgericht om onze gasten te laten genieten van de heerlijke Turkse keuken. De menukaart is samengesteld uit diverse gerechten om je te laten genieten van alles wat Turkije op culinair gebied te bieden heeft. Als je tot nu toe alleen bekend bent met de Turkse pizza dan nodigen we je van harte uit om Soba Restaurant  in Den Haag te bezoeken zodat je kunt ervaren wat onze keuken nog meer te bieden heeft.

Eten op een idyllische locatie

Een bezoek aan Restaurant Soba betekent dat je kunt genieten van heerlijk Turks eten op een prachtige locatie. Ons restaurant is namelijk gelegen in het bekende Zuiderpark in Den Haag. Dit is een plek waar niet alleen toeristen graag komen. Ook de Hagenezen zelf brengen regelmatig een bezoek aan dit bekendste park van de Hofstad. Hier de lunch of het diner gebruiken, of neerstrijken op het gezellige terras voor een hapje en een drankje is alleen al vanwege de unieke locatie een belevenis.

De unieke sfeer van Soba Restaurant

Toen de eigenaren startten met Restaurant Soba was één ding duidelijk: Het restaurant moest een prettige ongedwongen sfeer uitademen. De gastvrijheid, iedereen mag mee eten, waar de Turkse gemeenschap zo om bekend staat, stond model voor dit restaurant. Hier kom je tot rust als je even heerlijk wilt genieten. Wil je jezelf trakteren op een heerlijke maaltijd met familie, vrienden of met je partner? Kom dan naar ons restaurant en laat je verrassen door al het heerlijks wat onze keukenbrigade voor je bereidt.

Bereid met verse ingrediënten

De Turkse keuken is rijk aan heerlijke gerechten die bij voorkeur met verse ingrediënten worden bereid. Daarom wordt er in onze keuken ook uitsluitend met verse producten gewerkt. Vers van de markt komen ons vlees en vis, de groenten en fruit en andere producten waar wij de gerechten van onze menukaart mee bereiden. Uiteraard is alles Halal en houden wij de tradities van onze Turkse voorouders in ere. Iedereen is welkom op het heerlijke terras waar je tijdens mooie zomeravonden kunt genieten van een prachtige ambiance in combinatie met een heerlijke lunch of diner.

De ideale locatie voor groepen

Zoek je een mooie locatie om lekker uit eten te gaan met familie, vrienden of collega’s? Restaurant Soba is zeer geschikt voor grotere groepen. Onze keuken zet graag zijn beste beentje voor om jouw familie, vrienden of collega’s te laten genieten van de echte authentieke Turkse keuken. Reserveer tijdig voor een groter gezelschap zodat we ons hier optimaal op kunnen instellen en we zullen ons uiterste best doen om er een heerlijke middag of avond van te maken.

Reserveer een tafel bij Soba Restaurant

Heb je trek in de gevarieerde Turkse keuken en wil je je laten verwennen door onze chef kok en zijn keukenbrigade? Reserveer dan nu een tafel bij Restaurant Soba. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 070 – 305 00 18. Zeker op drukke dagen in het weekend raden we aan om te reserveren zodat je zeker bent dat er een tafel voor jou en je gezelschap is vrijgehouden.