Een heerlijke lunch of diner met een groep bij Soba Restaurant

Uit eten met een groep is een hele organisatie. Veel restaurants zijn er niet happig op want het vergt veel van de keukenbrigade en het bedienend personeel. Bij Soba Restaurant  ben je van harte welkom als je gezellig met je grote familie, een groep vrienden of collega’s of met de sportclub lekker uit eten wilt. Wij zijn prima uitgerust om een groep te ontvangen in ons restaurant gelegen in het prachtige Zuiderpark in Den Haag.

Geniet van een heerlijk menu met uw groep bij Soba Restaurant

Je kunt voor een groep reserveren bij ons restaurant waarbij iedereen a la carte kan eten. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een menu samen te stellen met bijvoorbeeld twee of drie keuzes per gang. Dit heeft als voordeel dat onze keuken sneller kan werken en de gasten aan tafel sneller van hun eten kunnen genieten. Natuurlijk is het ons doel om onze gasten te laten genieten.

Boek voor jouw groep voor een gezellige avond in Turkse sfeer

Heeft je familie wat te vieren of wil je gezellig uit eten met collega’s? De Turkse keuken heeft voor iedereen wat te bieden en is zeer gevarieerd. Boek voor jouw groep bij Soba Restaurant  en we zullen er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken. De lekkerste gerechten tovert onze chef kok voor jullie op tafel en we hopen dat iedereen er met volle teugen van zal genieten. Wil je reserveren voor een groep, bel dan met telefoonnummer 070 – 305 00 18 en we zorgen dat er een gezellige tafel voor jullie klaar staat. Tot ziens in Soba Restaurant  in het prachtige Zuiderpark in Den Haag.

Reserveer een tafel bij Restaurant Soba

Heb je trek in de gevarieerde Turkse keuken en wil je je laten verwennen door onze chef kok en zijn keukenbrigade? Reserveer dan nu een tafel bij Restaurant Soba. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 070 – 305 00 18. Zeker op drukke dagen in het weekend raden we aan om te reserveren zodat je zeker bent dat er een tafel voor jou en je gezelschap is vrijgehouden.